Известие

Collapse
No announcement yet.

Угасва двигателя по време на движение 156 1.9 JTD

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от E.Stoimenoff Покажи съобщение
    Вчера и на мене ми се случи същия филм и то в центъра на София..Изгасна ми колата в движение и след това не иска да запали...Разкачах клемата (но от това никаква файда) и след 30-40мин след поредния опит да я запаля успях и викам да се връщам на обратно към нас и минах 120-130м. и опп...давам газ и изгасна... след това даже и не се опитвах за да не изхабя акумулатора ! Днеска дойде момчето дето ми я прави ,пуснахме я на диагностиката и отчете грешка на датчика на к.вал.. Преди малко го сменихме и заспа работа !
    мен пък в пловдив ми направи този проблем :Х в тунела :Х
    срам ме хвана :Д

наистина най-добре е да се отиде на диагностика тука варианти за проблема колко щеш.
    Alfa Romeo 156 - 1,6 ts - K&N air filter

Comment

Аз какво да кажа като загасна точно пред Парламента и като я запалих и точно на Военния клуб пак .. Задръстването беше до Софийския университет .Иначе само диагностика !

Comment

помпичка износена-най-сигурния признак-това за датчиците е може би най-малкия проблем.Винаги помпата за високо налягане се скапва първа-износва се и от там налягането на горивото пада и опа мотора гасне-особенно при по високи температури на двг-то или при рязко натоварване
        ALFA ROMEO 159 2,4 JTD 210 PSsigpic

Comment

Първоначално публикувано от plamen76 Покажи съобщение
          помпичка износена-най-сигурния признак-това за датчиците е може би най-малкия проблем.Винаги помпата за високо налягане се скапва първа-износва се и от там налягането на горивото пада и опа мотора гасне-особенно при по високи температури на двг-то или при рязко натоварване
          Знам двама-трима, които минаха само със смяна на клапан
          AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Първоначално публикувано от kiko73 Покажи съобщение
            Знам двама-трима, които минаха само със смяна на клапан
            Повярвай ми не са само 2-3ма,доста повече са,просто клапана се износва доста по рано от помпата,понякога може помпата да изкара с 3-4 регулатора
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

вЕрвам ти - имах впредвид, че лично познавам хората
              AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Working...
              X